Renovation in Box Hill

Overview

At this renovation in Box Hill, Melbourne, we completely restored a tired old two-storey unit.

The unit was very cramped and dark, with poor use of space so owners Anne-Marie and Phillip hired architects Barbara and Nurul from BY Projects to design a modern open plan living with an abundance of natural light.

In April this year we got to work. We literally gutted the whole place, removing internal walls, all windows, doors, floors and extended out.

We created a large new kitchen living area and relocated the laundry and toilet downstairs. We put in all new double glazed windows , insulation throughout with new heating and cooling. We couldn’t be happier with the end result and the clients are thrilled too.

We could not be happier with the work of Ben and his team on our extensive renovation. They worked efficiently with our architect to complete the project on time and within budget, dealing beautifully with the unforeseen issues that arise with any building project of this kind.They listened and communicated throughout the process, and the result is something they are proud of and we are very happy with.
Services

Project details
  • Client: Anne-Marie and Phillip
  • Date: April 2015